Акція до Всесвітнього Дня прибирання.

18. 09. 2021 р. молодіжна інцітивна група «Еко-Франківськ» взяла участь в акції до Всесвітнього Дня прибирання» за підтримки Міжнародної Організації Міграції (МОМ). Цьогоріч, українці, разом з мільйонами активістів зі всього світу вийшли на прибирання «World Cleanup Day». В акції взяли участь люди, незалежно від віку та географії, адже головна мета прибирання полягає в об’єднанні заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття.

Також, до благоустрію міста долучилася і представниця МОМ Маріанна Кіппа. Центральною локацією для прибирання стала територія міського озера а найпоширенішими знахідками були одноразові маски та недопалки.
Учасники ініціативної молодіжної групи «Долучайся! Взаємодій! Створюй!» отримали пам’ятну сувенірну продукцію від Фундації регіональних ініціатив. Також, приємним завершенням акції стало підведення підсумків за чашкою запашної кави зі смаколиками.

Всесвітній день прибирання згуртував багатьох над глобальною проблемою, дав світові спільну мету – врятувати планету від сміття. І це стало прекрасною нагодою показати своїми справами наскільки ти любиш навколишній світ. Пам’ятаймо, не потрібно чекати Всесвітнього дня прибирання, #побачивприбери, адже саме маленькими щоденними зусиллями кожного з нас ми вбережемо нашу планету!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top