Виставка-порада “До країни Знань мандруємо з книжками”

Ось і промайнуло літо, і знову школярі готові до подорожі в Країну знань. Цей день завжди особливий яскравістю вражень, нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей.  Розпочинаючи новий навчальний рік, всі налаштовуються на нові знання, цікаві відкриття та досягнення. Бібліотека – одна з перших та найважливіших сходинок дітей до Країни знань.

З нагоди відзначення Дня знань 1.09. 2021 року фахівці бібліотеки-філії №6 (вул. Вовчинецька, 188), МЦБС, Департаменту культури Івано-Франківської міської ради організували виставку-пораду «До країни знань мандруємо з книжками».

Бібліотекарка познайомила читачів з низкою книг: енциклопедіями, довідниками, методичною літературою, та  художніми творами українських письменників, що входять до шкільної програми. Ці книги будуть чудовими помічниками для школярів протягом усього навчального року, та зроблять його цікавим. Також наголосила, що читання книг робить нас більш  впевненими, творчими та креативними.

Працівники нашої бібліотеки щиро вітають усіх з початком нового навчального року! Бажаємо всім здоров’я, творчого натхнення, співпраці з бібліотекою.

 

Відповідальні працівники бібліотеки-філії №6

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top