Дозвілля з книгою «Різновиди оленів Мюнхаузена»

Найкращий відпочинок – це відпочинок на природі із книгою! Природа дарує нам чисте, свіже повітря, зміцнює здоров’я, відновлює сили, а читання книги – допомагає знизити стрес, покращити настрій. Природа і книга – це прекрасне поєднання! Тай і що може бути краще, коли теплого літнього дня до твоїх щічок ніжно торкається теплий легесенький вітерець, на вухо наспівується дзвінкий спів птахів і при цьому читаючи книгу ти поринаєш у інший світ….

Тому 6 червня 2024 року бібліотекарка бібліотеки-філії №17 (с.Березівка) Івано-Франківської МБЦС Департаменту культури міської ради, разом із юними читачами вирушила у бібліотечний двір на природу, взявши із собою книгу «Пригоди Барона Мюнхаузена. Різновиди оленів Мюнхаузена».

Метою заходу було залишити у серцях дітей приємну згадку про відпочинок з книгою, про дружбу із бібліотекою та згадати про прекрасних тварин – оленів. Це був прекрасно проведений час, адже на природі ми не тільки читали, але й грали в різні ігри, розгадували загадки та милувалися мальовничим нашим українським краєм. Щоправда, пізніше нас застав дощ, тому ігри ми продовжили вже у самій бібліотеці.
Одним словом, відпочили і набралися сил на усі 100%.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top