Бібліотека-філія №7

Головна  >>  Бібліотеки

placeholder м.Івано-Франківськ, вул. Дністровська, 22
email biblio.if.7@gmail.com telephone +38 0342 53 24 73
people Завідувач бібліотеки – Тарновецька-Мороз Ірина Дмитрівна
calendar Графік роботи:
понеділок closed вихідний день
вівторок-субота clock 10:00 – 18:00
неділя clock 09:00 – 17:00

Бібліотека-філія №7 обслуговує мікрорайон вул. Дністровської та Василіянок. Книжковий фонд бібліотеки становить 47968 примірників книг. Бібліотека обслуговує 3757 читачів. Відвідування становить 27022 за рік В бібліотеці діють різноманітні за змістом книжкові виставки.

Бібліотека брала участь у проекті «Презентація бібліотеки. Нова модель сучасної бібліотеки», де представили бібліотеку як інформаційний та соціокультурний центр свого мікрорайону. Відремонтована, оновлена – вона гостинно відкрила двері для своїх користувачів . Сьогодні вона має достатньо партнерів для організації і проведення плідної роботи – популяризує літературу з різних напрямків, використовує цікаві форми , зокрема, популяризує цікавих людей через організацію творчих портретів – Мирослава Дочинця, закарпатського письменника і поета, Галини Турелик, члена Спілки письменників України, Ольги Слоньовської, професора Прикарпатського університету. Крім цього проводяться літературні подорожі, історичні години, ведеться плідна інформаційна робота..

Цікава сторінка в діяльності бібліотеки – клуб за інтересами «Срібні передзвони», який створений на базі ЗОШ № 13, 17 та гурток “Радість спілкування”, де відбуваються зустрічі  з творчими  особистостями.

 

Поділіться цим записом в: