Свято-подяка “Нехай в віках живе крилате. благословенне слово мати”

У другу неділю травня, коли вся природа потопає у цвітінні, коли все ожило і розцвіло, весь український народ святкує свято Матері – світле, родинне свято вшанування матерів.

Напередодні цього свята, 11.05.2023 року в бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради з учнями 1-А класу ліцею №4 проведено свято-подяка “Нехай в віках живе крилате, благословенне слово мати”. На святі діти дякували своїм мамам за їх терпіння, за їх натруджені руки, за їх  щиру любов, мудрість і завжди надійну підтримку, дарували теплі вірші і привітання.

Разом з бібліотекарем учні склали вірш-привітання про маму, розгадували загадки про найдорожчу людину у світі. Щоб усі мами були завжди здорові діти зробили із віршів і ілюстрованих малюнків віршований, святковий, вітамінний салат, сповнений любові, ніжності і піклування.

Несподіваним  сюрпризом для мам було те, що дітки власноруч зробили маленький подаруночок “Сердечне дерево”. Під пісню “Все починається з мами”  діти співали, тримаючи в руках “Сердечні деревця”, в які вклали усю свою любов і подяку мамі за те, що вона є!  А під пісню “Мамочка моя” дітки танцювали, співали та  раділи. 

До уваги присутніх була яскраво оформлена книжкова викладка “І доброта і теплота поєднані у серці мами”.

На святі панувала атмосфера гарного настрою, добра і любові.

Відповідальна за проведення Таргоніна В.Ю.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top