Акція милосердя «Світом мандрує Миколай»

Грудень – щедрий на свята місяць. З особливою любов’ю та нетерпінням зустрічають діти та дорослі перше новорічне диво – День Святого Миколая Чудотворця. Історія цього свята має дуже давню, цікаву історію…Усе життя єпископа Миколая – нескінченна низка благодіянь і чудес, поданих стражденному людству. І зараз він радо приходить до тих, хто його кличе, допомагає і застерігає від біди. Чудес його не злічити, як і неможливо їх докладно описати. Святий Миколай ходить і донині, дарує добрим людям подарунки, іншим – різочки як нагадування про помилки.

Для працівників читального залу  ЦБ (вул. П.Орлика,5) Івано-Франківської  МЦБС Департаменту культури міської ради стало доброю традицією напередодні  Дня Святого Миколая творити справи милосердя. 19  грудня  працівники  читального залу допомогли Святому Миколаю прийти в родини Олени Москальової  та молодої мами, яка сама виховує двох синочків, Марії Щерб’як. Бібліотекарі подарували дорослим і малечі ласощі, іграшки, продукти харчування та одяг.

Наслідуймо добро і вчинки Миколая! Нехай це свято стане для нас святом Милосердя, Доброти, Прощення, Любові до ближніх. Пам’ятаймо, що добро завжди примножується добром.

Спільна відповідальність працівників читального залу ЦБ.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top