Англо-українські “містерії” Антона Каплінського

Івано-Франківська МЦБС отримала в подарунок книги Антона Каплінського  під назвою – Англо-українські “містерії”, надруковані у видавництві “Політехніка” у 2020 році. Головна мета книги – дати можливість українцям посміятися над Англією, Францією… “усім білим світом”. Книга складається з 2 творів – документального детективу і гуморески, які пов’язані між собою історією України – її минулим та сучасним. Документальний детектив має 181 сторінку, де розміщені 10 копій документів та 2 малюнки.

Автор на основі вражень, переживань та особистого досвіду роботи в київському офісі однієї англійської фірми створив даний документальний детектив, на сторінках якого читач має змогу знайти багато несподіванок, корисних життєвих “дрібничок” та цікавинок:  про червону ртуть, нігерійські листи, Хілтон-Маріот, Файнешнл Таймс, Верховну Зраду, принца Чарльза, тощо. А також короткий курс історії росії розповідає наукову правдиву історію росії.

Варто зазначити, що книга відзначена Дипломом ІІ ступеня IV Всеукраїнського літературного конкурсу ім. Леся Мартовича.

Адміністрація Івано-Франківської МЦБС щиро висловлює подяку автору – Антону Каплінському, та бажає творчого натхнення для подальшої літературної діяльності.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top