Арт простір “Скетчинг – любов до міста та громади”

  Арт простір “Скетчинг – любов до міста та громади”, представлений бібліотекарями в Палаці Потоцьких в рамках творчого бібліо простору «Єдина громада – єдина країна». 8 жовтня 2023 р. з 12.00 до 16.00 год в Палаці Потоцьких в рамках творчого бібліо простору «Єдина громада – єдина країна», підготовленого бібліотекарями Івано-Франківської МЦБС з нагоди відзначення 4-ї річниці Івано-Франківської МТГ, працівники абонементу ЦМБ представили арт простір “Скетчинг – любов до міста та громади”, який визвав жваве зацікавлення.

Бібліотекарка ознайомлювала з представленими роботами спільноти Urban Sketchers Ivano-Frankivsk (відповідальна Мілена Вітровська) та студентів 2-го курсу спеціалізації  “графічний дизайн” Кафедра дизайну і теорії мистецтва НН Інститут мистецтв Прикарпатський Національний Університет Ім.В.Стефаника (керівник – доцентка Надія Бабій). Біля нашої локації з роботами скетчерів зупинялось чимало людей, усі охоче слухали розповідь бібліотекарки про скетчинг, а також долучались до фотоконкурсу «Громаду творять люди». Гостями нашої мистецької локації творчого бібліо простору “Єдина громада – єдина країна” були і Народна депутатка України п.Оксана Савчук та Голова Івано-Франківської МТГ – Руслан Марцінків, директорка Департаменту культури міської ради – Загурська Надія Лаврівна.

Приємно було бачити, як люди, розглядаючи представлені роботи, емоційно їх обговорювали, а деякі навіть хотіли придбати. І дощ не зашкодив і не зігнав щасливих посмішок. А хто не зміг побувати в Палаці Потоцьких, то зможе ще зануритись в чарівний світ скетчингу, ознайомитись талановитими роботами як студентів, так і представників спільноти Urban Sketchers Ivano-Frankivsk, завітавши на Абонемент ЦМБ Івано-Франківської міської централізованої бібліотечної системи Івано-Франківська МЦБС до 15 жовтня включно. Щиро вітаємо всіх жителів та гостей громади з четвертою річницею створення Івано-Франківської міської територіальної громади! Бажаємо всім, перш за все, миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких. Нехай у кожній домівці панує піднесений настрій, а кожного мешканця береже Господь!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top