Барвограй великодніх інсталяцій“Великоднім дзвоном повниться земля”

З 25 по 30 квітня протягом тижня працівники абонементу ЦМБ (вул.К.Данила,16) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради запропонували увазі користувачів бібліотеки, а також всім жителям мікрорайону та міста барвограй великодніх інсталяцій “Великоднім дзвоном повниться земля”.

Представляючи святкову книжково-ілюстративну продукцію, а саме, книжкову викладку “Христос воскрес! – Воскресла Україна!, виставку – інсталяцію “Великодніх дзвонів спів”, бібліосушку “Намалюй ми писаночку…” та великодній бібліовітраж “Воскресіння – то велика радість, Благодать Господня навесні”, бібліотекарі щиро привітали всіх із величним святом Воскресіння Господнього. Вони підкреслили, що в ці благословенні святкові дні звідусіль лине Великодній дзвін, його співом повниться земля, він пробуджує в кожному серці високі почуття і світлі наміри. Тож, нехай це свято принесе у кожну домівку щастя, добро й злагоду, а рідній Україні – довгожданий мир.

Захід проведено для широкого кола користувачів, відповідальна за підготовку та проведення барвограю великодніх інсталяцій Кирста О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top