Благодійна відеоакція “Миколаєм може стати кожен з вас!”

З 2 по 19 грудня 2021 року за ініціативи працівників абонементу ЦБ (вул. Короля Данила,16) Івано-Франківської МЦБС  Департаменту культури міської ради проводиться благодійна відеоакція на підтримку мешканців Будинку для сиріт з інвалідністю “Оселя Віри, Надії, Любові” – “Миколаєм може стати кожен з нас!”.

Працівники книгозбірні не перший раз проводять благодійні акції, метою яких є підтримка мешканців Будинку для сиріт з інвалідністю “Оселя Віри, Надії, Любові”. Розуміючи, що подарунок один раз на рік не допоможе вирішити  усіх їхніх проблем, ми пропонуємо благодійну акцію “Миколаєм може стати кожен з вас!”, яка ґрунтується на традиціях гуманізму і милосердя. 

День святого Миколая — це зимове свято, що залишається одним з найулюбленіших та довгоочікуваних для всіх: дорослі шанують пам’ять святого, а діти сподіваються отримати подарунки. Напередодні вони пишуть листи до Миколая зі своїми побажаннями і проханнями.

Всі очікують дива. Та хтось його чекає, а хтось його робить. І в цей час Миколаєм може стати кожен з вас…, особливо для тих, хто найбільше його чекає. 

Саме перед Миколаєм і різдвяними святами ми схильні більше робити благодійних вчинків. Саме напередодні Миколая та новорічно-різдвяних свят ми прибираємо свої оселі та офіси різними святковими атрибутами. І тут в нагоді вам стануть роботи мешканців “Оселі”, а саме – святкові дрібнички з любов’ю зроблені руками  Яни Хазанюк, картини Уляни Белей, Люби Оробець та декоративні свічки від Ігора Човпило.

А придбати ви їх  зможете на сайті:  https://ca.ubm.org.ua/

А ще їхні роботи можуть бути гарним подарунком для ваших друзів.

Цією благодійною відеоакцією працівники абонементу ЦБ запрошують всіх підтримати мешканців “Оселі”, придбавши їхні роботи на Доброчинні аукціони. Ви не тільки потішите себе чи друзів чудовими подарунками, піднявши гарний настрій, а ще й зробите добру благодійну справу. 

Робіть добро і воно вам сторицею повернеться.

Презентацію і інформацію підготувала завідувачка відділом обслуговування ЦМБ – Ольга Кирста. Відеомонтаж бібліотекаря абонементу ЦМБ – Марії Зіняк.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top