“Бути здоровим – модно!”

Здоровим бути – модно! Тому в сучасному світі все більшого поширення набуває рух за здоровий спосіб життя, поширюється мода на здоров’я. «Здоров’я – основа усього на світі, здоровими бажають бути усі діти». Бути здоровим стає престижно, модно, економічно вигідно. Все більше молоді у світі та в нашій країні вважають, що краще бути здоровим ніж багатим, і хворим.

 12 листопада 2021р. завідувачка бібліотеки-філії №12 (с. Микитинці, вул. Грицишина, 10) МЦБС Департаменту культури Івано – Франківської міської ради провела урок екологічної етики “Бути здоровим – модно!”. 

Захід відбувався з учнями 3-го Б класу Микитинецького ліцею. Метою заходу було узагальнення знання учнів про здоров’я, формувати бажання вести здоровий спосіб життя, поглибити знання про шкідливі звички та їх вплив на здоров’я, та виховувати почуття відповідальності за збереження свого здоров’я. Підчас уроку діти приймали участь у тематичній вікторині, таким чином, через гру закріпили вміння та навички збереження та покрщення власного здоров’я. Учням на заході було цікаво та весело!

Отож, «Бережіть себе і свій організм, радійте життю, набувайте хороших звичок, привчайте себе до активного і здорового способу життя, будьте розумними і мудрими, впевнено крокуйте до «Країни Міцного Здоров’я» і пам’ятайте, що Ваше здоров’я – у Ваших руках» – такими були заключні слова бібліотекаря. 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top