Бюро літературних новинок

23 січня 2017 року у бібліотеці-філії №3 (вул. Хоткевича, 52а) гостинно відчинило свої двері Бюро літературних новинок.

3ф-бб-ф3Щоби користувачам бібліотеки було легко зорієнтуватися у царстві нових книг бібліотекарі підготували анотований рекомендаційний список літератури “Новинки і не тільки…”, розгорнули бібліотечну виставку “Зорепад книжкових новинок”.

В цей день на читачів чекали цікаві перегляди літератури “Сучасна українська проза”, “Романи для дівчат”, “Зарубіжні бестселери 2016 року”, “Таємничий світ детективу і фантастики”.

Шанувальники художнього слова познайомилися з книгами сучасних українських авторів. Особливо припали до вподоби твори Д. Корній “Тому, що ти є”, Ю. Вовк “Доки смерть не розлучить нас”, М. Кідрук “Небратні”, Д. Гнатко “Проклята краса”, О. Кузів “Назови мене своєю”.

Любителів зарубіжної прози зацікавили книги П. Дракермен “Французьке виховання”, Г. Мюссо “Поклик янгола”, Дж. Мойес “До зустрічі з тобою”, А. Мартен-Люган “Щасливі люди читають книжки і п’ють каву”.

Цікавою була і література для підлітків: “Чат для дівчат”, А. Аудгільд Сульберґ “Хто проти суперкрутих”, Е. Портер “Полліанна дорослішає”.
В цей день ніхто не залишився без нових книг.

Відповідальні за проведення Гуменяк С. М., Озарко М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top