Бібліобульвар “Знатні і знані наші земляки”

25 липня 2022 року працівники бібліотеки-філії № 7 Івано-Франківська МЦБС Департаменту культури міської ради традиційно відвідали сквер “На валах” у рамках проєкту #Бібліотека_в_дворах. Кожне відвідування скверу це – тематична книжкова презентація. 

Цього разу бібліотекарі ознайомили відвідувачів скверу з книгами про наших знатних і знаних земляків. 

При народженні кожна людина, окрім матері, батька та Батьківщини, отримує ще й рідну місцину, де вона народилася, так звану малу Батьківщину. Для багатьох такою малою Батьківщиною є місто між двома Бистрицями – Івано-Франківськ. Місто пережило різні  історичні епохи. Були тут часи мирного життя і часи війни, часи розрухи і часи відбудови. І весь цей час у місті пліч-о-пліч жили містяни. Вони були різними, однак співпрацювали в ім’я розквіту міста. За роки свого існування місто подарувало людству багато талановитих людей, які збагатили наше місто і наш край своєю творчою працею – поетів і письменників, співаків і композиторів, художників і акторів, учених і спортсменів, військових і політичних діячів. 

Про видатних містян  виставка “Знатні і знані наші земляки”, яку презентували працівники бібліотеки-філії № 7 під час бібліобульвару що проходив у сквері”На валах”

Відпочиваючі  із зацікавленням оглянули книги на виставці.  Це книги : 

  1. Діда Р. Вони народилися в Івано-Франківську. – Івано-Франківськ:Лілея НВ, 2012.-280 с.
  2. Качкан В. Хай святиться ім’я твоє. – Івано-Франківськ: Нова Зоря, 2006. -512 с.
  3. Шиптур М. Прикарпатська еліта нової доби.- Івано-Франківськ: Спектраль, 2008.- 558 с. та інші видання про відомих наших земляків.

Презентація виставки допомогла бібліотеці віднайти нових користувачів, а відпочиваючим поєднати відпочинок з отриманням нової цікавої інформації.

Відповідальні: працівники бібліотеки-філії № 7.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top