Бібліовітраж-мозаїка “Великдень всіх нас на гостину просить”

В ці карантинні, але святкові, дні, з 16 по 22 квітня 2020 року протягом тижня, працівники абонементу ЦМБ (вул. К.Данила, 16) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради запропонували вам усім, а також увазі жителів мікрорайону та міста бібліовітраж-мозаїку “Великдень всіх нас на гостину просить”.
На вітрині представлена святкова книжково-ілюстративна продукція, а також великодня інсталяція виготовлена за роботами користувачів бібліотеки, якою бібліотекарі щиро привітали всіх із величним святом Воскресіння Господнього.

В ці благословенні святкові дні звідусіль лине Великодній дзвін, його співом повниться земля, він пробуджує в кожному серці високі почуття і світлі наміри. Тож. нехай це свято принесе у кожну домівку щастя, добро й злагоду, а рідній Україні – довгожданий мир і, звичайно ж, здоров”я:

“Хай лине увись передзвін великодній,
І кличе молитва душу в політ!
Хай зійдуть на землю щедроти Господні
І крила розгорне оновлений світ!
Хай мир у серці вашому панує,
Хай ангел Божий щастя Вам дарує.
Хай Великодні дзвони
Благовістять Вам здоров’я,
Родинний затишок і благополуччя.
Ісус Христос – здоров’я шле з небес.
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Захід проведено для широкого кола онлайн-користувачів, а також для жителів мікрорайону та міста, які в ці дні могли споглядати даний бібліовітраж-мозаїку вживу. Постери -плакати для заходу виготовлені за сторінками альбому “Подаруй ми писаночку”. Дія бібліовітражу – до Провідної Неділі (26.04).

Відповідальні за підготовку та проведення – Кирста О.М., Данилів Л.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top