Бібліоквест “Таємниці книжкових полиць”

Наприкінці вересня осінь дарує нам золото листопаду, різнобарв’я жоржин і своє неповторне свято – Всеукраїнський день бібліотек, яке відзначається в Україні 30 вересня  у день великомучениць Любові, Надії, Віри і матері їх Софії. 

Напередодні свята, працівники бібліотеки-філії №6 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради провели бібліоквест «Таємниці книжкових полиць».

Бібліотекарка наголосила, що бібліотека – це справжня скарбниця, яка зберігає пам’ять і мудрість народу. Це місце не лише отримання інформації, а й спілкування, де завжди існує комфортна атмосфера для проведення змістовного дозвілля. 

Під час заходу юні читачі дізналися більше про життя нашої бібліотеки, про її інформаційні можливості, фонди, відділи. Діти познайомились зі словниками та навчились ними користуватися. Було запропоновано дітям  спробувати себе в ролі  бібліографа і відшукуючи потрібну книгу в каталозі. Учасники квесту за допомогою словників відшукати значення слова «бібліотека», підібрати синоніми до слова «кмітливий», пояснити, що означає слово «козак», де знайти інформацію про природу України, як правильно поставити в слові наголос. Діти з завданням впорались. Хто найшвидше його виконав, отримав приз – книжку.

Хочемо подякувати всім хто долучився до нашої акції «Подаруй книгу для воїна», яка проходила з нагоди Дня бібліотек.

      Читання книги – могутній культурний щит, який допоможе у досягненні перемоги. Нація, яка читає – непереможна!

Вітаємо усіх працівників бібліотек. Бібліотекам бажаю процвітання, а бібліотекарям –миру, натхнення та плідної роботи, міцного здоров’я і достатку, віри, надії, любові та мудрості.

Відповідальні працівники бібліотеки-філії №6

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top