Бібліомандри “Україна – унікальна. Україна – надзвичайна”

З наближенням тридцять другої річниці Незалежності України, 23 серпня 2023 року, бібліотекарі бібліотеки-філії №3 (вул. Гната Хоткевича, 52А) Івано-Франківської МЦБС департаменту культури міської ради,  мандрували затишними дворами поблизу нашої книгозбірні, щоб розповісти нашим читачам про нашу прекрасну країну та її жителів, сформувати образ та відкрити її, справжню, усім охочим. Наш захід ми назвали “Україна – унікальна. Україна – надзвичайна”. Як завжди, взяли з собою добірку історичної, науково-популярної літератури, яка правдиво розкриває доленосні події  та постаті видатних українців, які стають творцями власної історії.

Серед таких видань мультимедійний проєкт Ukraїner Богдана Логвиненка, який досліджує побут та історії людей в різних регіонах України. У фокусі зацікавлення експедиції Ukraїner наш яворівський ліжник, гірська вузькоколійна залізниця “Карпатський трамвай”, знаменита коляда “з плєсом” у Криворівні та громадська ініціатива зі збереження історичної спадщини “Франківськ, який треба берегти”. 

Ще так багато незвіданих місць в Україні, про які треба писати; ремесел, які необхідно зберігати; чудових людей, про яких має дізнатися світ.

Досліджуймо нашу Батьківщину разом, адже вона насправді надзвичайна та унікальна!

Відповідальні за проведення: всі працівники.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top