Бібліопоради “Книги про кохання”

Доки на світі будуть закохані, журитися нічого”
О.Гончар “Собор”

14.02.2023 року в бібліотеці-філії №14 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради з нагоди Дня святого Валентина підготовлено і проведено бібліопоради “Книги про кохання”.

День закоханих – свято сповнене приємних сюрпризів. цікавих подарунків,неочікуваних миттєвостей. Тому його і відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття,прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими.

Під час заходу  бібліотекар порадила читачам ознайомитися з історією виникнення цього свята, дізнатись цікаві факти про те. як відзначають його в різних країнах світу, чому цей день  називають святом чарівності, романтики і любові. Увазі відвідувачам було представлено книжкову виставку на якій підібрано найкращі книги  про кохання.українських та зарубіжних письменників: Л.Костенко, І.Франка,С.Талан, Б.Смолл, Б. Кавано, а також збірки: “Шедеври української любовної лірики”, “Улюблені вірші про кохання”.

Для юних відвідувачів, які тільки починають для себе відкривати це світле почуття, пропонували виготовити валентинки і заповнити їх вибраними цитатами, а також прислухатись до порад бібліотекаря та вибрати кращі книги про кохання. Яскравих вражень на заході також додали конкурси:”Ситуація”,”Твори в назві яких є жіночі імена”, “Назви відому пару”.

Отже кохання – це те, що дарує неповторне й ні з чим незрівнянне почуття – щастя. Учасникам заходу найбільш сподобався вислів Л.Костенко:”Що таке кохання? Це казка, вичарована з життя, й життя вчароване в казку”.

Відповідальна за проведення – Капущак В.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top