Бібліопікнік “Спогади літа”

    31 серпня 2022 року о 15:00 годині, працівники бібліотеки-філії №4 Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, підготували і провели у дворі бібліотеки, останній за це літо, бібліотечний пікнік «Спогади літа», в рамках проєкту «Бібліотека у дворах».

Літо – найулюбленіша пора всіх. Це – канікули, подорожі, враження, зустрічі. Швидко промайнули літні дні, спілкування з друзями, походи до бібліотеки.

Канікули в бібліотеці містили захоплюючі заходи, під час яких було проведено багато вікторин, конкурсів, розвиваючих ігр, а також бібліотечних пікніків та ігротек. ьогодні діти згадували про те, чим цікавим було це літо, хто куди мандрував з батьками, як проводили свій вільний час, а також розповідали цікаві історії, обговорювали прочитані книги, відгадували загадки, просто спілкувалися між собою, грали ігри , ділилися враженнями. Атмосфера була весела, кожен отримав приз – повітряну кульку та солодкий сюрприз на згадку про проведені разом літні канікули в бібліотеці. Ми не кажемо літу прощавай, ми кажемо – до нових зустрічей у наступному році.

Відповідальні за проведення Ліктей Н.К., Тейсар С.С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top