Бібліопікнік “Чарівна країна дитинства”

Щоб мирне небо на усій землі. –
Єднало всіх дітей , по всьому світі.
І хай літають завжди журавлі
І колоски видзвонюють налиті.

Щороку у перший день літа відзначаємо Міжнародний день захисту дітей – свято радості та одвічної надії. Адже діти – це здійснення наших мрій і  сподівань. Тому турбота про дітей, захист їхніх прав, щасливого дитинства є одним із найголовніших наших обов’язків. Всі діти хочуть жити в мирній Україні. Сьогодні і кожного наступного дня ми повинні  зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть гідними людьми й стануть гордістю України.

1 червня 2022 року працівники бібліотеки- філії № 7 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради долучилися до відзначення Міжнародного дня захисту дітей і провели у сквері “На валах” бібліопікнік “Чарівна країна дитинства”.
Під час заходу бібліотекарі читали малечі українські народні казки, вірші, проводили вікторини-ігри. Присутні у сквері діти приймали активну участь у заході : розфарбовували олівцями розмальовки, малювали на  асфальті рисунки, які символізували Україну, їхні мрії і заповітні бажання.

Бібліопікнік пройшов весело, яскраво і став маленьким святом для присутніх, адже у цей нелегкий час так важливо дарувати дітям любов, добро і радісні емоції.
Доповненням до заходу була книжкова виставка “Веселковий світ дитинства”.

Відповідальні – працівники бібліотеки-філії № 7.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top