Бібліоспалах “Зроби крок назустріч”

  Свято наближається… А яке ж Різдво без див і подарунків!? От і ми – працівники абонементу ЦМБ ( Короля Данила, 16), разом з Оксаною Вовк – директоркою Івано-Франківської  МЦБС Департаменту культури міської ради, приймали цими днями надзвичайно приємні подарунки – книжки. До нас завітала очільниця і натхненниця міської літературної студії “Перлина” – Лариса Мончак @ Lara Monchak

І завітала не з пустими руками, а з новеньким другим випуском яскравого (за формою і змістом) літературного альманаху “Перлина” з чудовою назвою “Назустріч”. Це збірка, яка презентує творчість молодих поетів і письменників, розкриває їхній талант і дає можливість встановити зв’язок із читацькою аудиторією. І дуже актуально, що ці книги для нашої центральної міської бібліотеки і бібліотек-філій Івано-Франківської МЦБС ми отримали в Національний тиждень читання, який проходить під гаслом “Бути своїми”. Саме своїми є для нашої книгозбірні студійці “Перлини”. Ми щиро вітаємо їх із виходом нового альманаху “Назустріч”. “Іти назустріч, відкривати серце назустріч, простягати руку назустріч…Людині завжди треба знати, що вона рухається НАЗУСТРІЧ, бо це означає, що десь її чекають, для когось вона важлива й жадана. Другий випуск альманаху літературної студії  “Перлина” – це черговий крок назустріч читачеві. Трепетний, хвилюючий, але впевнений!.. Альманах писався в час війни, писався емоційно, з оголеними нервами – про розпач, про біль, про надію і кохання…” (Лариса Мончак).
Дорогі користувачі нашої бібліотеки! Ця книга уже в нашій книгозбірні, а, отже, тепер ваша черга зробити крок назустріч нам і нашим друзям – студійцям “Перлини”. Саме разом ми всі зможемо врятувати світ, який стоїть над прірвою, а потім зробити його ще кращим: наповненим добром, справедливістю і, звісно ж, творчістю. Підтримаймо студійців “Перлини”, які розвиваються, розкриваються і плекають свою власну перлину таланту.

Тож сміливо ідіть їм назустріч! Книга є у фонді книгозбірні з автографом керівниці студії Лариси Мончак.

Дякуємо їй і всім студійцям за такий чудовий подарунок.
Книги приймала і інформацію підготувала Ольга Кирста.
Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top