Бібліотечний урок “Мандруємо книжковим містом”

%d0%b4-%d1%84-3-1 %d0%b4-%d1%84-3-2З метою заохочення дітей до читання 1 грудня у бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми (Мазепи, 11А) проведено бібліотечний урок з учнями ЗОШ№4 2В класу.

Бібліотека – це справжнє книжкове місто.Тут є свої вулиці, будинки, мешканці – це звичайні книги. У кожної книги є свій дім, до них приходять діти і кличуть до себе в гості.

Бібліотекар Таргоніна В.Ю. запросила учнів до одного з будинків – стелажа “Найкраще дозвілля з книгою”. Його мешканці – яскраво ілюстровані книги! Здавалось ніби кожна з них посміхається і говорить:”Прочитай мене, будь ласка, я дуже багато тобі цікавого розповім.” Діти із задоволенням проявили бажання прочитати ці книги!

Разом з бібліотекарем учні вчились орієнтуватись в книжковому місті і знаходити цікаву і потрібну книгу, а також охоче ділилися своїми враженнями про прочитані книги.

Щоб зацікавити дітей літературою на різні теми бібліотекар Драганчук Г.М. під час мандрівки в читальному залі провела аукціон загадок біля книжкових виставок. Кожна змістовно оформлена виставка манила учнів до себе.

Після цікавої мандрівки книжковим містом кожна дитина виявила бажання своє дозвілля провести з вибраною в бібліотеці книгою.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top