Бібліотечник II на абонементі ЦБ “Поете, батьків заповітам будь вірний”

Signs bibliot II12 жовтня 2014 року о 16.00 на абонементі ЦБ(вул. Короля Данила, 16) зібралися молоді люди — поети, музиканти, творчі особистості міста. Ця зустріч була приурочена до свята Покрови Пресвятої Богородиці, коли вшановується українське козацтво і ми схиляємо голови перед вояками УПА. Це вони стали прикладом жертовного служіння українському народові. Як наголосила зав. відділом обслуговування ЦБ Кирста О.М., сьогодні ряди героїв поповнюються новими героями Небесної Сотні, воїнами з зони АТО.

Розпочався бібліотечник вервечкою віршів вояків УПА — Марка Боєслава, Марти Гай, а також власною поезією учасників на патріотичну тематику. Цікавим було творче знайомство постійних членів з новими молодими людьми, які відкрили для себе бібліотеку як майстерню для популяризації своєї творчості. Зворушливо лунали патріотичні пісні у виконанні барда А.Маврика.

В бібліотечнику взяли участь представники інтернет-видань galka.if.ua (Л.Баран), IF Rock (В.Боднарчук), Zik (В. Гордієнко).

Всім учасникам було роздано пам’ятку читачу “Коротка антологія поезії УПА”, стрічки з національною символікою, а також презентовано книжкову виставку-диптих “За Україну, за її волю” – “УПА: зроджена народом, нескорена в борні”.

Відповідальна за проведення зав. відділу Кирста О.М.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top