Бібліофреш: «Відкриваючи книгу – ми відкриваємо світ»

Безмежна сила книжки, без неї людина – сліпа. Вона, можливо, найбільш складне і велике чудо з усіх чудес, створених людством. Більше 60 примірників нових надходжень поповнили фонд бібліотеки цього року. У бібліотеці-філії №2 (вул. Карпатська, 14) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради 12 серпня 2021 року бібліотекарі організували і провели бібліофреш: «Відкриваючи книгу – ми відкриваємо світ» (огляд нових надходжень), метою якого є широка популяризація нової літератури, яку бібліотека отримала за останні місяці.

Кожен міг знайти свою книжку, яка розвіє і розважить, збагатить і розширить власні духовні та інтелектуальні горизонти. Бібліотекар звернула увагу на особливу відмінність цьогорічних надходжень − наявність галузевої літератури. 

Есеї про Квітку Цісик та її рід розкриває книга Романа Горака «Журавлі відлетіли…». Американка українського походження, популярна оперна та блюзова співачка у США, виконавиця українських народних та популярних пісень, вона все своє коротке життя популяризувала українську пісню у світі. В книзі зібрані матеріали, які будуть цікаві широкому загалу читачів.

В перегляді була широко представлена українська проза: В. Малик «Таємний посол», В. Єшкілєв «Унія», Гуменюк Н. «Загублений острів», Плохій С. «Остання імперія», Плохій С. «Забуті покидьки Східного фронту», Михед О. «Я змішаю твою кров із вугіллям». Основний меседж цих видань − любов до України, її історії, любов до ближніх, своєї родини, глибока повага до свого родинного та національного коріння. Любителів детективів чекає серія романів Д. Чейза та А. Крісті, а шанувальникам жанру фентезі пропонуються твори відомого американського письменника Стівена Кінга.

Сьогодні, коли з кожним роком в Україні видається все більше якісних книг українських і зарубіжних авторів, то бібліотека стає чудовою та доступною кожному можливістю не обмежувати себе в читанні.

Відповідальна: Цібій С. О.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top