Бібліошок “На гачку у нікотину”

Тютюнопаління – сама найпоширеніша у всьому світі шкідлива звичка. Вона є не лише особистою проблемою  кожної людини, але й гострою соціальною і медичною проблемами.

В рамках відзначення цього дня працівники бібліотеки-філії №6 (вул. Вовчинецька, 188) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради 31.05.2019 року провели бібліошок «На гачку у нікотину».  

Бібліотекарі розповіли, що з давніх – давен найціннішим скарбом людини вважалося здоров’я. Куріння — страшне лихо, яке його підриває  і скорочує життя мільйонам людей. Навели факти сумної статистики щодо куріння серед дітей та підлітків, та його наслідки в дорослому віці. Закликали  зробити вибір на користь свого здоров’я, матеріального добробуту своїх родин, свого майбутнього.

До уваги користувачів бібліотеки було оформлено книжкову виставку «Шкідливі звички – шлях у безодню», на якій представлені матеріали спрямовані проти тютюнопаління, також даються рекомендації, як позбутись цієї згубної звички.

Для вивчення рівня обізнаності підлітків про шкідливі  звички та ставлення до них, було проведено анкетування «Моє ставлення до куріння». На жаль, усі учасники опитування пробували курити , хоча знають про його шкідливий вплив.

Здоров’я та довголіття кожного — в його власних руках.

Відповідальна Іванишин А.-Б. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top