«Біблія-безсмертна книга, священне Боже слово»

У Вашингтоні в 2019 році відбулася зустріч християнських лідерів з більш ніж 34 країн, в ході якої було оголошено  2020 рік «Всесвітнім роком Біблії». Ініціатива покликана показати і зміцнити цінності Слова Божого для всіх людей, а також  відновити значення Біблії в традиційно християнських культурах.

      5.02.2020 працівники бібліотеки-філії №6 (вул. Вовчинецька, 188) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради проведи презентацію книжкової виставки «Біблія-безсмертна книга, священне Боже слово». Виставка   дозволяє користувачам відчути подих історії, ознайомитися з витоками нашої релігії та самою Біблією. Книжкова виставка представлена такими розділами:

  •  Біблія-храм твоєї душі
  • Бог в душі-милосердя у вчинках
  • Духовні скарби Прикарпаття

      Презентуючи книжкову виставку, бібліотекарка розповіла, що Біблія є найвидатнішою книгою-пам’яткою в історії людства. яка увібрала народну мудрість та втілила моральні основи людського життя.  Ця книга — основа духовного буття світу. Саме в Біблії — книзі усіх книг — можемо знайти шляхи вирішення таких проблем як : життя і смерть, доля і душа людини, добро і зло, а також основні  закони, яких потрібно дотримуватися в нашому повсякденному житті.

      На прикладі притчі про багача і Лазаря. бібліотекарка розповіла, що милосердя – це шлях, який єднає Бога і людину. Милосердя — це добрий вчинок, який ми зробили з любові до ближнього.

Третій розділ виставки знайомить читачів з книгами про святині нашого краю. Це книги: Андрухів І. Цариця Карпатського раю/ І. Андрухів.-Івано-Франківськ : Нова Зоря,2010.-164 с.

Миронюк І. Скит Манявський/ І. Миронюк, М. Фіглевський.-Івано-Франківськ: Лілея-НВ,2008-68 с.

Пустиннікова І. Україна. 101 величний храм/ І Пустиннікава, С. Криниця.- Х.: Веста,2009.-64 с.

      Тож,  усіх бажаючих запрошуємо до бібліотеки ознайомитись з літературою духовного змісту. Виставка діятиме до кінця року.

Відповідальна Романюк К.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top