Веселий майстер клас “Виготовлення ялинок в стилі орігамі”

Бібліотека – територія читайликів, де кожний може знайти свою територію для цікавого, дружнього, розважально-пізнавального проведення часу, а особливо на канікулах.

  31.01.2023 року працівники бібліотеки-філії №1 по роботі з дітьми Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради в рамках проекту “Зимові канікули в бібліотеці” гостинно запросили дітей у свою зимову майстерню на веселий майстер клас “Виготовлення ялинок в стилі орігамі”.

Для цього був потрібен лише доступний і легкий матеріал для творчості – папір, а також бажання, майстерність і гарний настрій. І творити сьогодні було цікаво, легко і весело! Із майстерно зроблених дітьми ялинок створили кольоровий ялинковий хоровод. Під час проведення майстер класу бібліотекар розповідала дітям цікаві факти про ялинку, а весела пісня “Ялиночка” підтримувала цей ялинковий настрій.

 Ялинка – головна окраса зимових свят, це символ затишку, надії і добра. В нашій бібліотеці таким символом стала “книжкова ялинка Перемоги”, біля якої діти із задоволенням  роблять святкові світлини і надихаються її красою.

Надихнувшись майстерністю створення паперової ялинки, бібліотекар запропонувала дітям  розпочати естафету “Передай зимовий настрій” і подарувати другу чи подрузі власноруч зроблену ялиночку.

 Канікули з бібліотекою – це завжди цікаво, а сьогодні було ще й творчо, майстерно і весело!

Відповідальна за проведення Таргоніна В.Ю.  

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top