“Весно наша весно, що ти нам принесла”

28.04.22 року відбулись літературні читання “Весно наша весно, що ти нам принесла” за участю клубу “Люди золотого віку”, що діє при читальному залі ЦБ (вул. П.Орлика, 5) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради.

В успішному проведенні цього заходу є велика заслуга його учасників: Івана Кухара, Ярослави Харук, Володимира Дяченка, Ганни Мартинів та інших членів клубу, які радо відгукнулись і прийшли на зустріч у бібліотеку-філію 7. Члени клубу ділились своїми спогадами з дитячих років про святкування Воскресіння Христового, а також висловлювали віру в переможне і радісне майбуття України.

Це було душевне невимушене, пісенне спілкування. Учасники дійства зворушливо читали поетичні рядки та виконували пісні на слова І. Франка, Т. Шевченка та широкознані пісні “Черемшина”, “Гуцулка Ксенія”, “Чорнобривці”, а також патріотичні: “Червона калина”, “Козак молодий” та інші. Як зазначив один з найбільш активних учасників клубу, п. Іван Макаровський: “Ми виходили з бібліотеки з почуттям усвідомлення, що виконуємо роботу для України”. 

Відповідальна: Ірина Тарновецька-Мороз.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top