“Виноград у кожен дім”

Працівників бібліотеки – філії №7 (вул. Дністровська 22) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міськради  та громадську організацію  “Виноградарі Прикарпаття” об’єднує багаторічна співпраця. Щорічно спільними зусиллями бібліотекарів та членів організації виноградарів оновлюється у бібліотеці постійнодіюча виставка, присвячена винограду та його вирощуванню.

З 5.02.2020  запрошуємо користувачів оглянути оновлену виставку “Виноград у кожен дім”. На виставці книги та періодика про виноград і його вирощування, а також друковані видання громадської організації “ Виноградарі Прикарпаття”, серед яких світлини сортів винограду і випуски журналу прикарпатських виноградарів “Виноград. Вино”.

Презентуючи користувачам бібліотеки виставку бібліотекар читального залу Федишин В.В. відмітила надзвичайну корисність плодів винограду. Виноград містить велику кількість вітамінів, мінералів. Плоди винограду мають велику харчову та лікувальну цінність.

Постійнодіюча виставка “Виноград у кожен дім” буде доступна протягом року для широкого кола користувачів – поціновувачів винограду.

Відповідальна за оформлення виставки Федишин В.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top