Виставка з коментарем “Від Конституції до Незалежності” /до Дня Конституції України/

Нічого не порушуйте в Конституції.
Це необхідно підтримувати, оскільки це єдина гарантія наших свобод.
Абрахам Лінкольн

Конституція України… Наш Основний Закон… Наче зовсім маленька, але насправді така велика і значима для кожного з нас книга. Книга, яка є гарантом наших прав і обов’язків.

27.06.2022 році в рамках проєкту #Бібліотека_в_дворах працівники читального залу ЦБ Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготували патріотичну виставку з коментарем “Від Конституції до Незалежності” приурочену до Дня Конституції України.

На прибудинковій території читального залу Зоряна Петрик презентувала гостям та мешканцям міста розроблений нею інформаційний буклет. З його допомогою люди могли ознайомитись зі значенням  самої Конституції, в якій закріплено право українського народу мати власну державу та з важливими етапами історичного розвитку України на шляху до становлення її незалежності України, як конституційної держави. Інформаційну продукцію охоче брали не лише дорослі, але і найменші мешканці нашого міста, що доводить про високий рівень патріотизму майбутнього покоління.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати наш читальний зал та ознайомитись з виставкою до Дня Конституції України, яка  функціонуватиме з 27.06.2022 по 28.06.2022. 

Ми тримаємось, ми боремось, ми захищаємо свою Землю, свій Дім – свою Україну!
Ми не падаємо духом! Все буде Україна!

Відповідальна за проведення заходу бібліотекар читального залу Зоряна Петрик.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top