Виставка-консультація «Підприємництво: свобода і обмеження»

Screenshot from 2016-09-05 11:25:09Всі  ми живемо в країні з ринковою економікою. Основою діяльності такої країни є підприємницька діяльність. Чинне законодавство України дає визначення підприємницької діяльності, а саме: підприємництво – це діяльність на свій страх і ризик, з метою отримання прибутку. Не кожна людина здатна займатися підприємництвом, а тому для цього потрібно знання економіки, кон’юнктури ринку і маркетингу.

Тож, у бібліотеці-філії №2  4 вересня оформлена виставка-консультація «Підприємництво: свобода і обмеження» (до дня підприємця).

В нашій країні держава створила сприятливі умови для створення бізнесу. Так для малих підприємств і підприємців запроваджено спрощену систему оподаткування та мінімізовано розміри податкових відрахувань.

Варто відзначити, що приблизно 75% усіх підприємців, що починають малий бізнес у США, розоряються протягом перших 18 місяців активності. Відомо, що з цих 75%, що розоряються, приблизно 90% приходиться на погане керування участі партнерів у справі. І далі з цих 90% невдало керованих партнерств приблизно 50% зв’язано з загальною не компетенцією власників підприємств. Але навіть з цією статистикою число нових підприємницьких починань росте з кожним роком. Тут явно відчувається, що з відповідним навчанням і утворенням підприємців число невдач скорочується, і усе більше і більше число підприємців починає вивчати інструменти, необхідні для ведення бізнесу і виживання в діловому житті.

До уваги користувачів: “Правові аспекти приватизації в Україні”, Довідник підприємця, Косенко В.М. “Договір найму (оренди)”, І.Бакай “Власність – запорука реальної свободи”, В. П. Петренко “Як започаткувати і розвинути власну справу?!”, М.В. Вачевський “Маркетинг для менеджера”.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top