Виставка-порада: “Здоровим бути модно, стильно і красиво”

Вплив спорту на здоров’я людини величезне. Однак спорт – це не лише здоров’я. Будь-яка фізична активність потрібна і для активності мислення.

Фізична культура і спорт є запорукою здорової нації. Кожен рік у вересні ми відзначаємо день фізичної культури і спорту – свято сили, краси, здоров’я, гармонії.

10 вересня 2022 року до цієї дати працівники бібліотеки-філії №2 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготували виставку-пораду: «Здоровим бути модно, стильно і красиво». Адже рух – це не тільки суть життя, а й здоров’я.  

День фізичної культури і спорту – це свято, яке уособлює велич сили духу, мужності і патріотизму наших людей, залучає до своїх лав прихильників здорового способу життя, сприяє його популяризації і розвитку, наслідує славні традиції українського народу.  Школа спорту культивує в людині життєво необхідні якості – вміння чітко формулювати ціль та послідовно її досягати, шляхетність, ефективна співпраця в команді, вміння підкорювати власний інтерес загальній меті.

В цей святковий день щиро бажаємо усім Вам  великої наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот в ім’я процвітання України!

Відповідальна за проведення: Цібій С. О.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top