Виставка-реквієм “Тільки тим історія належить, хто за неї бореться, живе…”

День Героїв Небесної Сотні – це свято мужності українського народу, це день свободи та рівноправ’я, день боротьби за краще майбутнє!
До річниці вшанування Героїв Небесної Сотні, який відзначається 20 лютого, бібліотека-філія №22 (с. Тисменичани, вул. Грушевського, 54) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради, підготувала виставку-реквієм “Тільки тим історія належить, хто за неї бореться, живе…”. Представлені книги висвітлюють подвиг людей, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України. На виставці також експонуються книги, які були свідками Майдану. За сприянням нашого читача та активного учасника Євромайдану, Федоріва Володимира, наша бібліотека у 2014 році отримала в подарунок книги з бібліотеки Євромайдану. Подаровані книги різного жанру та різної тематики. Є книги з авторськими побажаннями та підписами. Уся подарована література з позначкою «Бібліотека Майдану».


Новітні герої, Герої Небесної сотні… Їх імена уже назавжди закарбовані в серця українців, а пам’ять нагадуватиме про їхні відвагу, мужність і самопожертву в ім’я свободи.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top