Виставка-рекомендація “Що читати взимку?”

Що читати взимку?
Зима – час радіти першому снігу, спостерігати, як за вікном пролітають сніжинки. Зима – це свята, віра в чудеса і казку. Зима, мабуть, найкраща пора для приємного, неквапливого читання з горнятком гарячого шоколаду чи чаю з імбиром.

З 1 грудня 2017 року – 31 січня 2018 року у бібліотеці-філії №3 (вул. Хоткевича, 52а) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради розгорнуто виставку-рекомендацію “Що читати взимку?” із циклу бібліотечних виставок “Сезонні читання в бібліотеці”.

Шанувальники поезії змогли насолодитися віршами Н. Стефурак “Заметіль”, М. Рильського “Білі мухи”, Л. Українки “Мамо, іде вже зима”, Л. Костенко “Синички на снігу”, “Сніги метуть. У вікнах біле мрево… “ “На віях тиші мерехтять сніжинки…”, Д. Павличка “Вечір. У зорях безлистий ліс…”.

Бібліотекарі підготували для читачів книги вітчизняних і зарубіжних авторів, які створили дійсно затишно-зимовий настрій і стали чудовим доповненням чи розрадою у вирі святкових радощів і клопотів: “Львів. Смаколики. Різдво”, Ч. Мартін “Гора між нами”, Г. Мюссо “Поклик янгола”, Т. Янсон “Мумі-тролі і чарівна зима”, Г. Х. Андерсен “Снігова королева”, О. Памук “Сніг”, Е. Гофман “Лускунчик і мишачий король”, С. Кінг “Сяйво”.

Відповідальна за організацію Озарко М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top