Виставка-роздум “День української Незалежності”

В бібліотеці-філії №14 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради оформлено ряд локацій з нагоди Дня Незалежності України, а саме: книжкові виставки “Україна – перлина віків”; “Україна – дивовижна країна”, виставка дитячих малюнків та розмальовок “Україну малюють діти”.

Вони діятимуть в бібліотеці з 22 по 28 серпня з метою ознайомити відвідувачів та гостей з книгами, інформацією, малюнками, щоб задуматися над роками Незалежності України та прагненням українського народу до перемоги.

23 серпня 1991 року синьо-жовтий прапор уперше внесли до Верховної Ради України, від того часу щороку в цей день вшановується Державний прапор. 24 серпня Верховна рада України ухвалила Акт проголошення незалежності України, і з цього дня Україна стала незалежною державою.Це – історичні дні, які  символізують єдність та незалежність українців. Проте в 2022 році ворог вирішив відібрати у нас волю, суверенітет і територію, знищуючи цілі села і міста. Віримо, що українці звільняться від російського окупанта та відновлять свою територіальну цілісність. Долати труднощі, докладати зусиль, щоб наблизити перемогу над ворогом – така мета кожного, хто святкує  День Незалежності України! 

Відповідальна за проведення С.П. Араджіоні.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top