Виставка фоторобіт Івана Кухара “Моя душа залюблена в Карпати” (клуб “Люди золотого віку”)

В рамках святкування Дня Незалежності в зоні релаксу для людей золотого віку на виставці у сквері «Руської трійці» були представлені кращі фотороботи альпініста-рятувальника Івана Кухара.

Непростий час, цьогорічне літо 2020 року, видалось напруженим через карантинні обмеження.  Важко наважитись на подорожі, але  п. Іван знаходить час і можливість піти в гори, бо тільки там він відчуває себе повністю щасливим.  Наодинці з природою, в колі друзів він оздоровлюється і відновлюється, а також обов’язково фотографує неповторні місця, щоб принести клаптик раю і поділитись з близькими друзями.

Іван Володимирович Кухар – альпініст, рятувальник, знавець народної медицини. Його гітара, яку він жартома називає “подругою” частенько звучить на наших зустрічах і супроводжує господаря в далеких мандрівках горами. Він чудово співає, проникливо розповідає і з готовністю ділиться ексклюзивними, випробуваними на практиці, лікувальними рецептами нетрадиційної медицини. Фотографія – це ще одна грань з його талантів, якими він щедро ділиться з оточуючими. Більшість з його світлин – захоплююча природа гір в усі пори року. Минулого року в читальному залі ЦБ (вул. П. Орлика, 5) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради з великим успіхом відбулась  фотовиставка Івана Кухара «Мене надихнули гори», яка привернула увагу відвідувачів бібліотеки. Її переглянули учасники клубу «Люди золотого віку», активним членом якого є Іван Кухар. Щоб насолодитись  фотороботами, друзі і знайомі п. Івана приїжджали на запрошення автора з різних куточків України.

Ознайомитись з фотороботами майстра мали нагоду мешканці міста, які завітали у сквер «Руської трійці», а також учасники клубу “Люди золотого віку”. Фотоетюди Івана Кухара органічно вплелись в барвисту палітру святкових дійств до Дня Незалежності України.

Відповідальна за організацію та проведення фотовиставки – Тарновецька-Мороз І.Д.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top