Виставка-шана “Пам’ятаймо минуле заради майбутнього”

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи, що об’єднав дві знакові події у новітній історії країни – Помаранчеву революцію 2004 року та Революцію Гідності 2013 року. Свято встановлено Указом Президента України, Петром Порошенком, від 13 листопада 2014 року. Метою запровадження пам’ятної дати стало донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

20 листопада 2020 року, в бібліотеці-філії № 9 (с.Крихівці, площа Двір 1) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради була організована виставка-шана “Пам’ятаймо минуле заради майбутнього” (до Дня Гідності і Свободи). На виставці представлена література, яка висвітлює події 2013-2014 років: зародження Майдану, його трагічний розвиток та участь крихівчан в цих буремних подіях.

Для віртуальних читачів підготовлено відео-огляд інформаційних матеріалів виставки “Пам’ятаймо минуле заради майбутнього”:

Відповідальна за захід – Малик О.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top