Виставка-інсталяція “Різдвяні історії”

“Божественно. Пресвітло. І казково.
У діадемі Вічної Краси
Дитятком Споконвічне стало Слово,
І світ Його Молитвою зросив…”      

(Надія Кметюк)

З 21 по 31 грудня в бібліотеці-філії №14 (вул. Олександра Довженка,12) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відкрита виставка-інсталяція “Різдвяні історії”. У читальному залі та дитячому відділі представлені книги, які розповідають про найсвітліше свято – Різдво Христове, традиції святкування Різдва в Україні і в нашому краї.

До уваги відвідувачів бібліотеки: фотоальбоми “Українське мистецтво в старій листівці” (Коломия: Вік, 2003), “Гуцульщина – перлина Українських Карпат” (Коломия: Вік, 2009), що демонструють старовинні листівки, якими наші земляки вітали один одного на початку ХХ століття (зі святом Різдва, зокрема); навчальний посібник В. Савчука “Український живий вертеп: генеза і способи ретрансляції” (Івано-Франківськ, 2010); збірники колядок та пісень різдвяного циклу, а також книги художньої літератури.

Дітям, окрім віршів, оповідань та колядок, що прославляють народження Божого сина, цікавими будуть “Різдвяні історії” Ч. Діккенса та серія “Різдвозавр” Т. Флетчера. 

Відповідальні за проведення  працівники бібліотеки.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top