Виставка- інсталяція “Ціна Незалежності у вимірі часу”

    24 серпня 1991 року, продовжуючи тисячолітню традицію державотворення в Україні, Верховна Рада  урочисто проголосила незалежність України та створення самостійної української держави. 24 серпня 2023 року наша країна відзначила 32-гу річницю незалежності. Це надзвичайно важливий день для кожного українця. 

    З 21.08-23.08 2023 р. в читальному залі ЦБ Івано-Франківської МЦБС (вул. П. Орлика, 5) Департаменту культури міської ради діяла  розгорнута виставка-інсталяція “Ціна Незалежності у вимірі часу” (до 32-річниці Незалежності України).

 

 Провідний бібліотекар Надія Каретнікова підготувала до виставки розгорнутий коментар “Україна – незалежна країна”, в якому відмітила: ” Незалежність України дає можливість кожному з нас стати господарем своєї землі, а для того, щоб ним стати, потрібно, любити землю, віддавати їй розум, серце, душу, захищати її від ворогів. І тут важлива активна громадянська позиція кожного з нас. Ми повинні продовжувати славну естафету боротьби за незалежність України…”

    Гості читального залу зацікавлено знайомилися з матеріалами виставки. На виставці користувачі мали змогу переглянути історичні видання, тематичні монографії, світлини ювілейних фотоальбомів, добірку газетних та журнальних статей.

 Відповідальна за проведення заходу Надія Каретнікова.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top