Володимир Лис — журналіст, драматург, письменник

Lys Volodymyr_bf3
26 жовтня 2015 року у бібліотеці-філії №3 (вул. Хоткевича, 52а) відбувся літературний портрет “Володимир Лис — журналіст, драматург, письменник”. Саме в цей день майстер витонченого слова святкує свій 65-річний ювілей. Читачі бібліотеки дізналися про дитячі роки письменника, які він провів на хуторі Згорани на Волині, навчання у Львівському університеті імені Івана Франка, дебют у літературі ( спершу писав п’єси). Відомий також як народний синоптик, чиї прогнози неоднаразово збувалися.

Що ці знання він почерпнув від своєї бабусі, дізнаємося з його книги “Із сонцем за плечима. Поліська мудрість Пелагеї”. Як прозаїк заявив про себе у 1985 році. З кожним новим романом Володимир Лис розкриває нові грані таланту.Читачі бібліотеки ділилися враженнями від прочитаних романів :”Іван та Чорна Пантера”, “Століття Якова”, “Маска”.

Також бібліотекар розповіла про нові твори письменника: “Соло для Соломії” , “Країна гіркої ніжності”, “Камінь посеред саду”, Графиня”. З книжкової полички “Майстер витонченого слова” користувачі могли вибрати книги які їх зацікавили.

Відповідальна за проведення бібліотекар І категорії Озарко М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top