Волонтерський майстер-клас «З Україною в серці!»

Ми живемо у непрості часи — триває війна за незалежність України. Щодня українські воїни, ризикуючи власним життям, обороняють від загарбників кожен клаптик української землі. Тому наше завдання в тилу — не стояти осторонь, а всіляко допомагати нашим ЗСУ на шляху до перемоги.

22 серпня з нагоди  Дня Державного Прапора України та до Дня Незалежності України завідувачка бібліотеки-філії №12 (с. Микитинці, вул. Грицишина, 10) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради провела волонтерський майстер-клас «З Україною в серці!»

Сьогодні дуже популярні і особливо цінуються саморобні прикраси, адже вони оригінальні та унікальні. Тому цей захід став гарною нагодою для усіх бажаючих навчитися створювати такі вироби і таким чином зробити свій внесок нашим ЗСУ, адже маленькі  кроки наближають країну до перемоги. Нехай кожен знаходить можливості зробити свій внесок у перемогу України. Давайте своєю працею, розумом, взаємною підтримкою та бажанням наближати перемогу та мир.

У дружній атмосфері бібліотеки зібралися активні та небайдужі до творчості дівчата. Підчас заняття поетапно навчалися створювати чудовий виріб з атласної стрічки у техніці канзаши,  і з великим задоволенням та  натхненням чаклували над прикрасою. Згодом, майстрині були вражені своїми елегантними брошками і одразу поквапилися  прикрасити свій одяг вишуканим декором. Бібліомайстрині  отримали практичні навички та дарували щирі посмішки, фотографуючись на згадку.

А вже незабаром, 27 серпня у с. Микитинці, на території церкви відбудеться ярмарок, де ви зможете придбати наші брошки як для себе так і в подарунок своїм близьким.

Відповідальна за захід Гунчак Т. В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top