Всеукраїнський тиждень дитячого читання

Невже ти не знаєш, що кожен має власну чарівну країну?
Памела Ліліан Треверс, “Мері Поппінс

З 28.03.2022 року працівники бібліотеки-філії № 3 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури  міської ради розпочали Всеукраїнський тиждень дитячого читання – 2022 під гаслом “НАЦІЯ, яка ЧИТАЄ -НЕПЕРЕМОЖНА!”.

Наприкінці березня в усіх дитячих бібліотеках нашої країни  щороку проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Читачі його люблять і чекають з нетерпінням. Це час, сповнений дивовижного книжкового розмаїття, час запитань та відповідей, адже кожна дитина щось питає в книги: про далекі мандрівки, про минулі славні часи, про чарівних істот чи про героїзм наших вояків. Книжки пробуджують в нас фантазії, і ось ти вже Олекса Довбуш, Гаррі Поттер, Робін Гуд, знаменитий детектив, відома блогерка, принцеса чи супермен. Читання має здатність відволікати від тривоги, дає можливість втекти від страшної реальності у вигадані чарівні світи і стати героєм улюбленої книги.                      

Правильні книги надихають на правильні вчинки, підтримують дух у час війни та зміцнюють характер, навчають бути сміливими, справедливими, щирими, відкритими. Сьогодні ж як ніколи важливо докласти всіх зусиль, щоб відволікти дітей від страшної та жорстокої дійсності. Розрадити, заспокоїти та втішити може гарна книга, яка дарує спокій, задоволення, полегшення, розвіює сум та звеселяє серце. Бібліотекарі вийшли на вулиці міста до малих читачів та ознайомили їх з чудовими книгами української та світової літератури. А щоб натрапити на таку книгу, то потрібно просто прийти у бібліотеку і запитати книгу про щось…Поза всяким сумнівом, стосик буде величенький!

Відповідальні: працівники бібліотеки-філії №3.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top