Всеукраїнський тиждень дитячого читання

Tyzhd dyt_chyt

Традиційно кожного року в останню декаду березня  проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання, в рамках якого дитячі бібліотеки та бібліотеки, що обслуговують дітей проводять цілі цикли масових заходів на різноманітну тематику.

Дитяча філія №1 , що по вул.. Г.Мазепи, 11-А, цей тиждень розпочала літературною подорожжю «Знавець дитячої душі, творець дитячої держави», приуроченої до 110 річниці від дня народження Наталі Забіли.

Мета заходу – розширити знання учнів про життя і творчість улюбленої дитячої письменниці Наталі Забіли, на творах якої виховувалось не одне покоління юних читачів, виховання в дітей поваги, доброти, бережливого ставлення до природи, рідної землі через твори письменниці.

Бібліотекарі ознайомили присутніх з життям і творчістю Наталі Забіли, діти брали участь у «Подорожі казковим містом», під час якої на окремих зупинках обговорювали прочитані твори, розгадували загадки, читали вірші, розігрували сценки з казок.

 До уваги присутніх була організована книжкова виставка «Щасливий дар творити для дітей», перегляд якої зробила бібліотекар І-ої категорії Яковойко Н.Я.

Відповідальна за проведення зав. філією Марковська О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top