Вшанування пам’яті Д. Іванцева в бібліотеках міста

 Творчості художника Дениса-Лева Іванцева та з нагоди його 105-ліття, в бібліотеці-філії №7 (Дністровська, 22) 5 березня о 15 год., відбулася мистецька хвилинка «Творчість, осяяна молитвою ».

Бібліотекарі ознайомили присутніх з життєвим та творчим шляхом цього визначного митця,непересічної особистості, художника з європейською освітою і самобутнім національним світобаченням . Присутні оглянули викладку «Художник з весняного світла» та ознайомилися з книгами та ілюстративними матеріалами, присвяченими нашому визначному краянину.

Відповідальна за проведення мистецької хвилинки –бібліотекар І категорії Федишин В.В.

 

5 березня минає 105 років від дня народження відомого прикарпатського художника Дениса-Лева Іванцева. З нагоди цієї дати в бібліотеці-філії №3 (вул. Г. Хоткевича, 52а) проведено 5 хвилин з мистецтвом «Художник з весняного світла».

Бібліотекар ознайомила присутніх з нелегким шляхом пошуків і здобутків, які випали на долю митця. Спадщина Дениса-Лева Іванцева налічує кількасот олійних полотен, графічних аркушів і пластичних композицій, які зберігаються в Івано-Франківську, Львові та у багатьох приватних колекціях країн світу. Деякі роботи художника мали змогу побачити і користувачі бібліотеки.

Для цього була підготовлена мультимедійна презентація. А щоб більше дізнатися про життєвий і творчий шлях митця бібліотекарі організували книжкову поличку «Майстер пензля – Денис-Лев Іванцев».

Відповідальна за організацію заходу зав.філією Гуменяк С.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top