Відгук про книгу Джеффа Кінні “Щоденник слабака”

  Бібліотека – філія №10 (с. Вовчинець, вул. Вовчинецька, 35)МЦБС Департаменту  культури Івано-Франківської міської ради представляє вашій увазі цікаву розповідь про прочитану книгу.  Відгук про книгу Джеффа Кінні “Щоденник слабака” презентує талановита читачка бібліотеки Софія Щербій .

Прославлений американський творець популярних ігор, дитячий письменник і карикатурист. Світову популярність автору принесла книга «Шоденник слабака», яка практично відразу після публікації стала бестселером.

В книжці “Щоденник слабака” йдеться про пригоди товаришів – школярів Грега Геффлі й Роулі Джеферсона. Грег схиблений на комп’ютерних іграх і постійно втрапляє в неприємності. Сьогодні серія щоденників Грега нараховує вісім книжок, а також дві книжки вийшли поза серією.

Починався зірковий час «Щоденника слабака» з онлайн-коміксів, які він почав публікувати у 2004 році. Перша книжка побачила світ у 2007 році. Книжка відразу стала бестселером. Ще в онлайн версії її щодня читало понад 70 тисяч дітлахів по всьому світу. Три книжки екранізовано. На сьогодні видано понад 75 мільйонів примірників «Щоденника слабака» на 41 різних мовах.

Про такі цікаві книги ви можете дізнатися завітавши до нашої бібліотеки. Тому, що наша бібліотека-це море книг, це-храм науки, переступайте наш поріг, беріть скарби нетлінні в руки!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top