Відеопрезентація “Молодь будує державу”

     Ідея Міжнародного дня молоді була запропонована в 1991 р. молоддю, яка зібралася в Відні  на І сесії Світового молодіжного форуму організації ООН.

 

    Форум запропонував, щоб Міжнародний день молоді було об’явлено  спеціально для збору коштів, просування та підтримки Фонду молоді ООН у партнерстві з молодіжними організаціями. Ця рекомендація була підтримана 17 грудня 1999 р. 54 сесією Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних Націй  та 12 серпня було оголошено Міжнародним днем молоді. Цей день присвячується висвітленню проблем молоді, захисту їх прав і свобод. Особливу увагу приділяють потенціалу, натхненню та творчості молодих людей, а ще підтримують молодіжні організації та об’єднання. Цей день дуже важливий для українців, адже саме молодь є майбутнім орієнтиром розвитку нашої країни.

   

 

Війна Росії проти України вмить докорінно змінила життя української молоді. Багато юнаків і дівчат йдуть до війська та займаються волонтерством. 12.08.2022 р. працівники бібліотеки-філії №6 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради презентували своїм користувачам відеоролик «Молодь будує державу». В даному відео наголошується на потенціалі української молоді, її прагненні до свободи, любові до рідної землі. Адже саме молодь   приймала найактивнішу участь у Революції Гідності. А сьогодні, в час страшної війни, молоде покоління захищає територіальну цілісність нашої держави і своє право на самобутність.

      В бібліотеці була представлена книжкова виставка «Молодіжна політика України». Репрезентовані видання ознайомили юних читачів з їх громадянськими правами і заохотили ще більше використовувати свій юнацький потенціал у розбудові нашої держави.

               Відповідальна Кононенко Л.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top