Відеопрезентація “Європейські програми в Україні”

15.05.2021 року в бібліотеці-філії №14 (вул. Довженка, 12) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбулася презентація “Європейські програми в Україні” присвячена Дню Європи .

15 травня 2021 року в Україні, яка не є членом ЄС, на державному рівні відзначається День Європи. Дні Європи в України – це  можливість дізнатися більше про Європейський Союз та його відносини з Україною, поглибити знання про країни ЄС і їх культурні надбання, зустрітися з цікавими людьми і бути задоволеним від побаченого. А також можливість реалізувати свої здібності та вдосконалити знання іноземних мов за допомогою різних європейських програм. Насамперед це програми: Еразмус+; Темпус.
25 березня 2021 року Європейська Комісія офіційно оголосила про відкриття нової Програми ЄС Еразмус+ на 2021-2027 рр.! Оновлена Програма буде не лише міжнародною, але й більш інклюзивною, цифровою та екологічною. Програма Темпус – освітня програма Європейського Союзу, яка підтримує модернізацію системи вищої освіти та створює простір для співпраці в країнах-партнерах ЄС через університетські проекти.

З 25 лютого до 30 вересня 2021 року можна зареєструватися і взяти участь у Євровікторині, щоб перевірити свої знання про Європейський Союз. Євровікторина — це всеукраїнська вікторина, що складається з 5-и тематичних блоків, кожен з яких розбитий на 4 теми. При оцінці буде врахована точність та швидкість відповідей. 100 найкращих гравців у категоріях до 14 років та від 14 років отримають цінні призи. Більше балів — крутіші подарунки! За правильні відповіді та поширення інформації в соцмережах  будуть нараховані квізкоіни – внутрішня валюта конкурсу, яку можна буде обміняти на сувеніри від Представництва ЄС. Отож переходьте на сайт https://euroquiz.org.ua/ і грайте!
Підготувала: Засєдко Р.О.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top