“Від серця до серця любов промовляє”

28 лютого 2017 року о 16.00 годині в бібліотеці-філії №4 (вул. Коновальця, 132-А) пройшов  гурман-вечір “Від серця до серця любов промовляє”.

В “ Меню” вечора – чудові розповіді про твори літературного жанру – любовний роман у поданні Тейсар Степанії Степанівни та Іжицької Юлії Ярославівни. Фоном настрою та його доповненням стали музичні твори як в записі, так і в виконанні  Федунків Лесі.

Чудовою окрасою вечора стала зустріч з нашою землячкою, творчою людиною, талановитою письменницею та поетесою Оксаною Кузів.

ЇЇ вміння знайти контакт із аудиторією, легка і доступна мова, грандіозний емоційний потенціал – саме такою  є наша землячка Оксана Кузів.  

Читальна зала бібліотеки – філії №4 неначе наповнилася світлом любові та доброти. Читачі були просто заворожені і тільки оплески порушували тишу і зрушували застигле в чеканні повітря.

Від поезії до прози і від прози до поезії перетікав потік літературного слова. Чудові ліричні вірші та надзвичайно життєва проза Оксани Кузів зробили цей вечір неповторним.

Кожен учасник цього гурман-вечора отримав у подарунок солодкий сюрприз -ручної роботи  цукерка в упакованні з цитатами творчості Ліни Костенко, сестри Терези, Сковороди та ін. Всім було запропоновано скуштувати ароматної кави та запашного чаю.

Дякуємо всім учасникам і гостям за чудово проведений час.

Відповідальна за проведення Ліктей Н.К.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top