Віртуальна мандрівка: «Храми Мельпомени України» /до Міжнародного дня театру/

27 березня весь світ відзначає Міжнародний день театру. Цей день став справжнім святом не тільки для акторів сцени, але й для мільйонів глядачів. Міжнародний день театру відзначається щорічно з 1962 року. Започаткований у Відні на 9-му конгресі Міжнародного інституту театру (МІТ) при ЮНЕСКО в 1961 році.

27 березня 2023 року у бібліотеці-філії №2 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбулась віртуальна мандрівка: «Храми Мельпомени України» (до Міжнародного дня театру). Відвідувачі дізналися про історію виникнення театрального мистецтва. З захопленням слухали про складну долю і життя акторів, а також переглянули виставку: «Театр – світ духовності і краси», де представлена художня література пов’язана з театром.

За що ж люди люблять театр, за що цінують його майстрів? За добру пораду, за правдиве слово, а головне – за те, що він робить людей
розумнішими, кращими і допомагає розуміти сутність душі. Театр – це школа життя. Людина звертається до нього як до відображення своєї совісті і розуму.
Вона впізнає в театрі саму себе, свій час, а головне – власне життя.
Відповідальна за проведення: Цібій С. О.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top