Віртуальний круїз “Європа на твоїй долоні”

Сьогодні, 09 травня 2023 року, ми вперше разом з усією вільною Європою відзначаємо  День Європи. Такий указ підписав президент України Володимир Зеленський. Указ набрав чинності з дня його публікації, тобто 8 травня 2023р. “Це буде День Європи, яка підтримує українців усі дев’ять років російської агресії та вже 439 днів повномасштабного вторгнення. Це буде День Європи, яка допомагає нам боротися на всіх напрямах. Це буде День Європи — нашої союзниці. Це буде День Європи — нашої, частиною якої Україна завжди була, є і буде”, — наголосив президент.

На відзначення цієї дати, 09 травня 2023 року, бібліотека-філія №22 (с.Тисменичани) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготувала віртуальний круїз «Європа на твоїй долоні».

Захід проходив у Тисменичанському ліцеї з учнями 6-Б класу. Учні отримали інформацію щодо відзначення свята. Переглянули слайд-фільм «Вікно у світ європейської культури». Зацікавив учнів фоторепортаж «ПРАГА – що цікавого?» бо він складався із власних світлин бібліотекарки, яка відвідувала Прагу. Учні, які мали можливість відвідувати європейські країни, поділились своїми враженнями та відчуттями від перебування в цих країнах. Захід доповнила виставка – експозиція «Європа – це дім, де живем я і ти!».

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top