“В дитинство своє повернусь”

Чарівний, світлий і ні з чим незрівнянний світ дитинства, країни доброти, сміху і радості, безмежного і безтурботного щастя. Щаслива дитина – це маленька людина, яка відчуває любов та захист, сміливо йде по житті і без страху дивиться в майбутнє. Радісні, хвилюючі та захоплюючі події щасливого дитинства згадуються з теплотою все життя.

23 лютого, бібліотекарі бібліотеки-філії №6 (вул. Вовчинецька, 188) разом з педагогом організатором Микицей Х.С., в приміщенні дитячо-юнацького клубу “Прометей” провели захід “В дитинство своє повернусь” на який була запрошена, українська письменниця і поетеса, викладач, науковець, член Національної спілки письменників України Марія Романівна Ткачівська і Голова благодійної організації “АСЕТ” – Дмитраш Михайло Дмитрович.

Марія Романівна поділилась спогадами із свого дитинства та шкільних років, розказала про перші проби пера. Михайло Дмитрович – притчі про дружбу, любов та цінність життя. Діти із захопленням слухали уривок із книги “Обережно, діти!” у читанні автора. Захід доповнила викладка літератури “Усміхайся – і сонце зійде у тебе в грудях” на якій були представлені книги письменниці. А клуб спортивного танцю “Динамо” подарував присутнім свою танцювальну композицію.

Відповідальні Паркулаб Н.І. та Подолецька Г.І.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top